Antep fıstığının kabuğunu soymak bazen zorlayıcı olabiliyor. Özellikle kabukları açmakta zorluk çeken biri olarak, bu öneriler gerçekten işime yarayabilir mi? Isıtma yöntemi veya tuzlu su kullanmak gibi yöntemlerin işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum. Ayrıca, el aletleri kullanmanın ne kadar pratik olabileceği hakkında düşüncelerim var. Bu yöntemlerden hangisini denemeliyim?
Antep fıstığının kabuğunu soymak bazen zorlayıcı olabiliyor. Özellikle kabukları açmakta zorluk çeken biri olarak, bu öneriler gerçekten işime yarayabilir mi? Isıtma yöntemi veya tuzlu su kullanmak gibi yöntemlerin işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum. Ayrıca, el aletleri kullanmanın ne kadar pratik olabileceği hakkında düşüncelerim var. Bu yöntemlerden hangisini denemeliyim?
Cevap yaz