Kalın kabuklu bademlerin kırım sürecinde yaşadıklarım bana oldukça ilginç geldi. Özellikle elle kırım yöntemiyle uğraşırken dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu deneyimledim. Bademleri düz bir yüzeye yerleştirip hafifçe vurarak kabuklarını kırmaya çalışırken, bazen parmaklarımın zarar görmemesi için ekstra dikkat etmem gerektiğini fark ettim. Ayrıca, fırınlama yönteminin kabukları gevşetip kolayca ayırmaya yardımcı olduğunu duymak da işimi kolaylaştırdı. Siz de bu yöntemleri denemeyi düşündünüz mü? Hangi yöntemi en etkili buldunuz?
Kalın kabuklu bademlerin kırım sürecinde yaşadıklarım bana oldukça ilginç geldi. Özellikle elle kırım yöntemiyle uğraşırken dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu deneyimledim. Bademleri düz bir yüzeye yerleştirip hafifçe vurarak kabuklarını kırmaya çalışırken, bazen parmaklarımın zarar görmemesi için ekstra dikkat etmem gerektiğini fark ettim. Ayrıca, fırınlama yönteminin kabukları gevşetip kolayca ayırmaya yardımcı olduğunu duymak da işimi kolaylaştırdı. Siz de bu yöntemleri denemeyi düşündünüz mü? Hangi yöntemi en etkili buldunuz?
Cevap yaz